Nobelhout: voor een prachtige tuin

Onlangs zijn we verhuisd naar een huis met een tuin. Die tuin was niets meer dan een leeg oppervlak waar het onkruid welig tierde. Een blanc canvas zoals dat heet in het Engels. Het was aan ons er iets heel moois van te maken. Dat was natuurlijk een enorme uitdaging. Over een ding waren we het eens: de tuin moest vooral veel hout bevatten. Dat geeft de tuin meteen al een natuurlijke look. Na wat zoeken kwamen we op de site van Nobelhout en daar konden we ons hart echt ophalen. Wat een ruime keuze biedt deze shop. Echt alles wat we maar konden wensen biedt Nobelhout aan. Dat maakte de keuze trouwens wel erg lastig want wat wilden we eigenlijk precies? Een vriend van ons ontwerpt tuinen en hij hielp ons met het bedenken van een goed en praktisch tuinplan. Er moest ook ruimte komen voor speeltoestellen voor de kinderen, ook van hout uiteraard, en we wilden een schutting rond de hele tuin. We houden van onze privacy. Met al deze gegevens is onze vriend aan de slag gegaan en al gauw was duidelijk wat we nodig hadden.

Nobelhout: prachtige houten schutting

Als eerste gingen we aan de slag met de schutting. Bij Nobelhout vonden we al heel snel wat we zochten; een mooie, houten schutting die snel geleverd werd en de prijs was ook nog schappelijk. We hebben hem zelf neergezet, een hele klus, maar hij staat en we zijn er blij mee. De speeltoestellen, een klein tuinhuisje en een vlonder voor bij het piepkleine vijvertje volgden, allemaal van prima kwaliteit en ook weer snel geleverd. Al met al hadden we al het materiaal zo binnen en konden we snel aan de slag. Toen alles stond konden we naar het tuincentrum voor het nodige groen. Dat is natuurlijk het leukste van alles: plantjes uitzoeken, boompjes en wat vissen voor in de vijver. Na een paar maanden was de tuin helemaal af en wat hebben we er al van genoten.

Hout maakt het af

Ik vind dat al het hout van Nobelhout dat we gebruikt hebben, de tuin echt extra sfeer geeft. Bovendien steekt het groen er echt mooi tegen af. Dit hout gaat lang mee en voorlopig hoeven we niets anders te doen dan te genieten van de tuin. En met dat mooie weer van de laatste tijd komt dat goed uit. Dus zoek je houten materialen voor in je tuin? Kijk eens bij Nobelhout.

Geef een reactie